Massage Uppsala

Varmt välkommen!

Fredriks Massage – Hos mig får du hjälp!

Välkommen till Fredriks Massage, ett massageföretag beläget i Uppsala. Hos mig kan du boka klassisk massage och antistress massage (taktil massage), beroende på vad du känner dig vara i behov av. Min tanke är att vi måste arbeta inifrån och ut med kroppen för att den ska må bra. Det vill säga att först minska stress och krav som vi har på oss själva med mera. För att må bra behöver vi må bra i både kropp och knopp.

För att boka in en massage hos mig behöver du inte ha några problem, du kan se massagen som en avslappnande stund. Massage är också bra i ett förebyggande samt rehabiliterande syfte, det är även effektivt mot stress. Under en massagebehandling frisätts många ämnen i kroppen, vilket leder till att man känner sig både behaglig och lugn i kroppen efteråt.

På min Boka direkt kan du boka in en tid som passar dig, där ser du även närmare hur lång tid massagen är avsatt på samt hur mycket det kommer kosta. Det finns gratis parkering utanför lokalen. Ta gärna kontakt med mig om du skulle ha några frågor om mig, massagen eller något annat som rör företaget.

Önskemål & behov

Om du har några önskemål får du gärna förmedla dem, då kommer jag kunna ta hänsyn till dem och anpassa massagen. På så sätt kommer du få en massage som ger bättre effekter för just dig och din kropp. Dessutom kan du själv välja vilket eller vilka områden jag ska massera. Antingen väljer du helkropp, fokus på rygg, axlar och nacke eller ett område där jag ska lägga allt fokus.

Massage

Till mig kan du som sagt vända dig för att få en effektiv och avslappnande massage. Det är du själv som väljer vilken typ av massage du vill ha, det väljer du i samband med att du bokar en tid. Vid bokningen väljer du aningen klassisk massage eller antistress massage samt vilket eller vilka områden du vill att jag ska massera. Läs mer om mina massagebehandlingar här.

Om mig

Jag som driver Fredriksmassage heter Fredrik Åsberg och jag är certifierad massör och diplomerad massageterapeut. Certifierad är jag inom svensk klassisk massage. Dessutom är jag blind, så jag har en ledarhund som alltid är utanför behandlingsrummet. Utöver arbetet som massör är jag även träningsinstruktör inom Friskis & Svettis i Uppsala, inspiratör och styrelseledamot i SRF distriktsstyrelse.

Vill ni veta mer?